Cultureel Groen: No Fashion Victim

Toen ik nog als copywriter werkte heb ik lang voor Culturele vacatures gewerkt, een vacature-platform voor de cultuursector. Maar, naast vacatures plaatsen van de allermooiste culturele instellingen en organisaties, doet oprichter Jaconelle méér. Zo vroeg ze mij of ik een stuk wilde schrijven over de duurzame ontwikkelingen in de fashionindustrie voor hun rubriek Cultureel Groen. Ik koos ervoor om wat mooie thema's uit te lichten; kleding van mycelium, circulair denim en fashion & technology.


Het is een mooi tipje van de sluier geworden waarachter mooie dingen gebeuren. Lees het hele stuk hier:


Cultureel Groen: No Fashion Victim via Culturele vacatures.

Het eerste draagbare prototype gemaakt van MycoTEX, textiel van mycelium ontwikkelt door NEFFA.
Het eerste draagbare prototype gemaakt van MycoTEX, textiel van mycelium ontwikkelt door NEFFA

Hi! Leuk dat je mijn blog leest.

Mijn naam is Rosa, en hier op Textile Stories doe ik een poging helderheid te scheppen in de chaos aan informatie over textiel en de toekomst van onze planeet.

Zelden regelmatig, vaak on point - mijn nieuwsbrief

Dankjewel!

  • Instagram